Displaytje ProVision 4K Touch

Displaytje ProVision 4K Touch

Ontdek de ultieme visuele precisie: ProVision 4K Touch

In een wereld waar beeldkwaliteit en de finesse van details onmisbaar zijn voor professionals, komt Displaytje met een nieuwe maatstaf in draagbare monitoren: de ProVision 4K Touch. Dit is niet zomaar een scherm; het is een draagbaar krachtpatser dat gepaard gaat met ultra-high-definition (UHD) visuals en geavanceerde touchscreen-technologie. Voor grafische ontwerpers, video-editors, gamers en technologie-liefhebbers is de ProVision 4K Touch dé weg naar ongeëvenaarde draagbare prestaties. Laten we eens nader kijken naar wat de ProVision 4K Touch te bieden heeft.

4K Resolutie in de Palm van je Hand

Met een resolutie van 3840 x 2160, levert de ProVision 4K Touch vier keer de details en precisie van een Full HD-scherm. Dit betekent kristalheldere visuals, perfect voor iedereen die detail en scherpte nodig heeft bij hun dagelijkse taken.

Behuizing en Design voor de Toekomst

Pak de ProVision 4K Touch op en voel onmiddellijk de kwaliteit van het vakmanschap dankzij de robuuste aluminiumlegering behuizing. Het slanke profiel van slechts 9 mm dik en een gewicht van 1076g zorgt voor ongeëvenaarde draagbaarheid voor een scherm van deze klasse.

Touchscreen voor Naadloze Bediening

Met state-of-the-art capacitief touchscreen-technologie geeft de ProVision 4K Touch u de kracht om te navigeren, bewerken en spelen met slechts een lichte aanraking. Efficiëntie is hiermee opnieuw gedefinieerd.

Waar Kleuren en Uitzonderlijk Contrast

De rijke kleurdiepte van 10-Bit en een contrastverhouding van 1500:1 zorgen ervoor dat kleuren explodeerbaar en diep zijn, wat van essentieel belang is voor media-bewerking en design.

Heldere Ideeën vanuit Elke Hoek

Het IPS-paneel biedt een consistente en precieze kleurweergave vanuit hoeken tot 85 graden in alle richtingen. Nooit meer zorgen maken over kleurverschuiving of contrastverlies; uw content is altijd betrouwbaar weergegeven.

Snel en Vloeiend

Of u nu werkt met high-resolution video's of de nieuwste games speelt, de reactietijd van 3ms zorgt ervoor dat uw ervaring altijd vloeiend is zonder ghosting of blur.

Robuust Geluid en Veelzijdige Aansluitingen

Twee ingebouwde 1.0W luidsprekers leveren helder en krachtig geluid. Met een Mini HDMI-poort en twee Type-C poorten is er geen gebrek aan opties voor het verbinden van de ProVision 4K Touch met uw apparatuur.

Klaar voor Actie

Uitpakken en aan de slag – alles wat u nodig heeft is inbegrepen: kabels, een QC3.0 18W adapter, gebruikershandleiding en een beschermhoes voor als u onderweg bent.

De ProVision 4K Touch is niet alleen een wonder van technologie; het is een levensstijl keuze voor de modern professional en enthousiasteling. Verbreed uw zicht met de kristalheldere finesse van 4K en ervaar aanraking opnieuw met het intuïtieve touchscreen. Of het nu gaat om werk, spel of creatieve expressie, de ProVision 4K Touch is uw venster naar een wereld van ongekende mogelijkheden.

Verhef uw digitaal leven vandaag nog - bezoek Displaytje.nl en maak kennis met de ProVision 4K Touch.

Terug naar blog