Displaytje Partners

Aan de slag

Allereerst, om je aan te sluiten als partner bij Displaytje, moet je je aanmelden als affiliate. Ga naar https://affiliates.displaytje.nl/register

Log in op je account

Wanneer je bent goedgekeurd, ontvang je een e-mail met daarin een login link. Log in op je account met de e-mail en het wachtwoord die gebruikt zijn voor de aanmelding; je krijgt dan toegang tot je affiliate account.

Gids

Start met de 'Gids'. Dit is waar je alle basisinformatie vindt die je nodig hebt om goed van start te gaan. Zorg dat je deze goed doorneemt.

Instellingen

Hier vul je je persoonlijke info in. Dit helpt ons jou beter te begrijpen en samen te werken. Als je klaar bent, vergeet dan niet op 'Opslaan' te klikken.

Marketingtools

Dit tabblad heeft alles wat je nodig hebt om onze producten te promoten. Je vindt hier afbeeldingen, video's, en meer, die je makkelijk kunt downloaden of embedden op je eigen site.

Commissie en Betaling

Op dit moment ondersteunen we alleen uitbetalingen via PayPal. Voor elke verkoop die gedaan wordt via jouw affiliate link, krijg je het bedrag automatisch te zien in je uitbetalingsoverzicht. Check dit tabblad voor een update over wat je hebt verdiend en je betalingsstatus.

Dashboard

Dit is je overzichtspagina. Je vindt hier je affiliate link en eventuele coupons. Ook zie je hier hoe je presteert: je commissies, kliks, orders, en verkopen.

Neem even de tijd om alles goed te bekijken en start dan met het promoten. Als je vragen hebt, neem gerust contact op!

Contact

WhatsApp:   +31 6 12 56 06 87

Mail: info@displaytje.nl